15:00 05.03.2019

30й фестиваль Міжнародних спортивних танців «Парад надій» прикрасить Київ на свята

2 хв читати

9-10 березня, в Києві (виставковий центр «АККО Інтернешнл», Проспект Перемоги 40-Б) Школа танців Федорчук та Асоціація спортивних танців України за підтримки Групи компаній «ФОКСТРОТ» проведуть ювілейний, 30-ий Міжнародний турнір зі спортивних танців «Парад надій»

Буде розіграно 300 медалей серед 6-ти вікових категорій – танцюватимуть близько тисячі спортсменів у категоріях від «Кидс Дебют» (діти 4-5 років) до «Сеньйорів». Родзинка змагання – показові виступи призерів Європи та чемпіонів Італії - Емануеля Солді та Елізи Насато.

Суддівський склад змагань представлятимуть кращі спортсмени України, Європи та світу: Снеголь Вуд (Англія), Джонатан Вілкінс (США), Лука Тонелло (Італія), Алекс Іванець (Великобританія), Дірк Бастерт (Німеччина), Іван Крилов (Росія), Емануеле Солді (Італія), Еліза Насато (Італія), Нікола Нордін (Англія) та Нунсіо Маріано (Італія).

 У вечеріньому відділенні 9-го березня  в «Партнерському віденському вальсі» поза конкурсом танцюватимуть давні й нові друзі фестивалю: співробітники ГК «Фокстрот», ТМ «Секунда», «Дзеркало тижня-Україна», УНІАН, Першого туристичного центру.

Генеральним партнером фестивалю є Група компаній «ФОКСТРОТ» та її очільник, генеральний директор Геннадій Виходцев. Саме він підготував до турніру вже 17-ий за історію співпраці ГКФ з Парадом надій «Кубок Фокстроту» за краще виконання однойменного танцю. «Приходьте на Парад надій 9 та 10 березня, - звернувся до усіх прихильників танцю Геннадій Виходцев.  - Турнір задасть нам весняного ритму - чи то нашого улюбленого фокстроту, чи улюбленого Валентиною Федорчук пасадоблю, чи весняного вальсу-2019».

Усі зареєстровані на турнірі «Парад надій» спортсмени отримають на старті подарунки від партнера – ТМ «Сандора» та «Сандорик». На наймолодших чекають подарунки від партнера ТМ «Гулівер Країна», більш дорослих спортсменів відзначить партнер - ТМ «Секунда», «Oriflame». У всіх учасників та гостей турніру 9 березня буде можливість виграти подорож до Європи від туристичного агентства «Перший туристичний центр» (умови тут).

Генеральний новинний партнер – Інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна». Деталі про подію за посиланням - https://flymark.com.ua/Competition/Details/1540\

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА