17:50 22.05.2018

Пікет біля нашого офісу - частина фейковий PR-кампанії, - адвокат Lucky Labs

2 хв читати

IT-компанія Lucky Labs стверджує, що стала мішенню заказної атаки. Атака почалася з фейковий публікацій на сайті «Російська весна», говорить юрист компанії.

«Біля офісу компанії Lucky Labs на вулиці Краківській триває замовний мітинг, учасники якого представляються ветеранами АТО і членами громадської організації «Народне правосуддя», - розповідають в прес-службі компанії. Пікетники тримають в руках плакати, які стверджують, що Lucky Labs причетна до створення фільму «Ополченці», що прославляє бойовиків ЛДНР.

«Вони заблокували вхід в офіс, загрожують співробітникам компанії. Навіть після того, як я зустрівся з ними і пояснив, що все це вигадка, вони не припинили протиправних дій. Тому ми викликали поліцію і подаємо заяву в правоохоронні органи», - заявив адвокат компанії Lucky Labs Сергій Тарасюк.

Мітингувальники також заблокували прохід пішоходів по вулиці Краківській. Пікетники відмовляються відповідати на питання журналістів, заради чого зібралися. З представниками ЗМІ говорять лише організатори пікету.

«Ми знайшли на сепаратистських Ютуб-каналах ролики з логотипами Lucky Labs. Тому ми сьогодні тут. Я не вірю, що це може бути «підставою», - сказав представник «Народного правосуддя» Олександр Омельченко.

Однак Сергій Тарасюк спростовує цю інформацію.

«Lucky Labs - IT-компанія, що орієнтується на європейські ринки. Ніякого відношення або інтересу до Росії, а тим більше до ОРДЛО компанія не має», - підкреслив він.

Тарасюк також зазначив, що вважає неприпустимим втягування громадських організацій та ветеранів АТО в корпоративні конфлікти.

Нагадаємо, що раніше прес-служба Lucky Labs назвала звинувачення на адресу компанії «медіавкиданням», заснованим на фейковий статтях, розміщених на нелегальних сайтах. У компанії переконані, що це вкидання є проявом недобросовісної конкуренції.

Відомий журналіст Юрій Гудименко заявив, що звинувачення Lucky Labs в зйомках фільму «Ополченці» - чорний PR. За його інформацією, за атакою стоїть запорізький бізнесмен, який найняв ЗМІ сепаратистів для медіа-провокації.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА