10:51 18.07.2018

"Ліберті Газ" переміг у конкурсі ОПЗ на давальницьку переробку газу

1 хв читати
"Ліберті Газ" переміг у конкурсі ОПЗ на давальницьку переробку газу

ТОВ "Ліберті Газ" здобуло перемогу в конкурсі ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) на давальницьку переробку газу на потужностях підприємства, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" перший заступник директора ОПЗ Микола Щуріков.

"Найкращу пропозицію надала компанія "Ліберті Газ", - сказав він.

За словами М.Щурікова, у рамках співпраці з "Ліберті Газ" ОПЗ отримуватиме $32,5 за виробництво тонни аміаку і $43 за виробництво тонни карбаміду.

Окрім компанії-переможця, пропозиції на конкурс подали також International V.T.I. Group Holding V.B. (США), NCTC AG (Швейцарія), ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "Укренергоінвест".

Крім того, за словами М.Щурікова, вже після завершення терміну подання пропозицій ОПЗ отримав листи-наміри про співпрацю від компаній EFTX UK GROUP LLC (Оман) і TRAMETA K.S. (Словаччина).

"У разі відмови "Ліберті Газ" від підписання договору переробки давальницької сировини протягом п'яти днів, ОПЗ продовжить розгляд пропозицій про взаємну співпрацю у сфері переробки давальницької сировини з усіма компаніями, що надіслали свої пропозиції", - додав заступник директора хімпідприємства.

За інформацією "Ліберті Газ", компанія працює з 1994 року, здійснює видобуток і постачання газу, капремонт свердловин, імпортує газ в Україну, провадить інжинірингову діяльність.

Згідно з даними держреєстру, бенефіціаром "Ліберті Газ" є киянка Наталія Душейко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА