18:37 19.04.2019

Glovo анонсував запуск у Львові 22 квітня

2 хв читати
Glovo анонсував запуск у Львові 22 квітня

Міжнародний сервіс із доставки товарів кур'єрами Glovo розпочне свою роботу у Львові 22 квітня 2019 року, повідомив генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський під час Sup Day Forum 2019.

"Ми вже майже у п'яти містах України. Майже ... Тому, що Львів запускається в понеділок", - сказав він, виступаючи на форумі.

Крім Києва і Львова, сервіс працює у Харкові, Дніпрі, Одесі.

Компанія розглядає також можливість запуску сервісу в таких містах, як Вінниця, Запоріжжя, Миколаїв.

"Ми дивимося на міста з населенням понад 200 тис. осіб. Це може бути Вінниця, Запоріжжя, Миколаїв. Але необхідно ще поїхати в ці міста й оцінити їхній потенціал з точки зору наявності ресторанів", - зазначив Д.Расновський у коментарі агентству "Інтерфакс -Україна".

За його словами, на запуск сервісу в новому місті необхідно близько місяця.

"За місяць приймаємо рішення, відправляємо команду, встановлюємо все - і запускаємося. У нас іще в "лонг-листі" близько 15 міст, де ми можемо запуститися", - сказав Д.Расновський.

"Я вірю, що ми можемо досягти показника в 1 млн замовлень на місяць до кінця 2019 року. Якщо брати всі європейські країни, то Україні знадобилося найменше часу, щоб вийти на 100 тис. замовлень на місяць", - додав Д. Расновський, проте не уточнив поточних показників роботи компанії.

За його словами, в сервісі, який почав працювати восени 2018 року, наразі працює близько 5 тис. активних кур'єрів на місяць, причому активним вважається кур'єр, який завершив бодай одне замовлення.

"Якщо порівняти березень із груднем, ми розширилися майже вдесятеро. Ми розширювалися в усіх напрямах", - прокоментував він.

При цьому близько 4% замовлень скасовують клієнти, виконавці або кур'єри.

"Відмови бувають пов'язані не лише з користувачем, а і з рестораном, наприклад, закінчилися інгредієнти, й він не може виконати замовлення. Або кур'єр проколов шину й не зміг доставити. Клієнтських відмов близько 1,5%", - уточнив генеральний менеджер Glovo.

Як повідомлялося, міжнародний сервіс доставки Glovo (Іспанія) почав працювати в Києві у жовтні 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА