20:42 21.05.2019

Стартап з українським корінням People.ai залучив $60 млн інвестицій

2 хв читати
Стартап з українським корінням People.ai залучив $60 млн інвестицій

Стартап українця Олега Рогинського People.ai залучив $60 млн інвестицій у серії С, повідомила на своїй сторінці у Facebook екс-заступник міністра економрозвитку та колишній торговельний представник України Наталія Микольська.

"Український People.ai залучив інвестицій на 60 млн. Доларів США! Серія С! Вітаю! Молодці! Рада, що вони представляли Україну у нас на панелі на першій конференції в Стенфорді з питань України", - написала вона.

Серед інвесторів People.ai у серії С - фонд ICONIQ Capital за участю венчурних фондів Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator.

Як наголошується в повідомленні на сайті People.ai, Вілл Гріффіт - партнер ICONIQ Capital - приєднається до ради директорів People.ai.

Компанія також анонсувала свій новий продукт The Wire - рішення для штучного інтелекту, яке втілює новий спосіб надання дієвих ідей командам, які працюють із клієнтами

"Сьогоднішнє оголошення про фінансування нашої серії C є важливою віхою у досягненні нашого бачення "роботи майбутнього"... Сьогодні ми виводимо People.ai на новий рівень завдяки штучному інтелекту, який надає клієнтоорієнтованим командам простий, персоналізований набір дій, заснований на поточних, історичних і галузевих даних, які допоможуть підвищити дохід. Використовуючи The Wire, ви зможете перетворити кожен із рутинних днів у найпродуктивніший робочий день", - заявив СЕО проекту Олег Рогинський.

Завдяки отриманим інвестиціям компанія планує прискорити просування інноваційних продуктів і продовжити розширення для задоволення потреб глобальних корпоративних клієнтів, а також запустить платформу партнерства для провідних консалтингових фірм і системних інтеграторів.

Наприкінці 2018 року People.ai залучив $30 млн у серії В. Серед його інвесторів у зазначеному раунді: Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator. У травні 2017 року проект залучив $7 млн на розвиток програмного забезпечення від Lightspeed Venture Partners, Index Ventures, Shasta Ventures, Y Combinator і SV Angel.

Стартап People.ai дає змогу відстежувати кожну точку контакту між командою продажу та її клієнтами. У People.ai створили технологію машинного навчання, призначену для повного заповнення CRM-записів процесів продавців. Наразі стартап обслуговує провідні компанії, такі як WMWare, Okta, Dropbpx, Zoom, Charge Point, Barracuda та багато інших.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА