17:13 23.05.2019

МАУ запускає з 15 червня прямі рейси до Ізміра з Києва

1 хв читати
МАУ запускає з 15 червня прямі рейси до Ізміра з Києва

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) з 15 червня поточного року запускає прямі рейси з Києва до Ізміра (Туреччина).

Як повідомила прес-служба авіаперевізника в четвер, регулярні перельоти здійснюватимуться на середньомагістральних повітряних суднах Boeing 737-800 Next Generation (NG) і Embraer в обидва боки щодня. Тривалість польоту становитиме 2 години 20 хвилин.

Вартість квитка стартує від 819 грн за умови завчасного бронювання.

Як повідомлялося, МАУ поповнила свій парк повітряних суден другим середньомагістральним вузькофюзеляжним Embraer-195. Літак експлуатуватимуть на близькомагістральних і регіональних маршрутах мережі компанії, перші комерційні рейси розпочнуться вже 27 травня цього року.

Авіакомпанію "Міжнародні авіалінії України" засновано в 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності, одним з її кінцевих бенефіціарів є бізнесмен Ігор Коломойський.

Авіакомпанія сполучає Україну з понад 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у більш ніж 3 тис. міст світу.

На сьогодні до складу флоту МАУ входять 42 авіалайнери різних модифікацій, зокрема 28 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 9,7 року. Середній вік парку МАУ - 11,6 року. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (KBP).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА