Економіка

Зеленський розповів керівництву ХДС і "Союз 90/Зелених" про кроки досягнення економічного зростання в Україні

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з офіційним візитом у Німеччині, провів зустрічі зі співголовою партії "Союз 90/Зелених" Робертом Габеком і партії "Християнсько-демократичний союз" Аннегрет Крамп-Карренбауер.

"Глава держави запевнив німецьких політиків у проведенні реформ, які забезпечать верховенство права і справедливе правосуддя, а також поліпшення інвестиційного клімату. Крім того, президент пояснив, які кроки він здійснить для досягнення економічного зростання в Україні", - повідомляє у вівторок прес-служба глави Української держави.

Зеленський наголосив на важливості залучення німецького бізнесу в Україну і зазначив, що особисто контролюватиме цей процес.

"Під час зустрічей ішлося про розвиток альтернативної енергетики та проекти, які планується реалізувати із залученням іноземних партнерів. Президент також порушив питання окупованих територій, повернення полонених українських моряків, видачі російських паспортів на тимчасово окупованій частині Донбасу, розширення санкцій проти Росії", - йдеться в повідомленні.

Зеленський подякував обом політикам за те, що вони стоять на боці України та мають чітку позицію щодо анексії Криму та окупації Донбасу.

"Також обговорювалося питання протистояння ворожій пропаганді. Ініціативи президента підтримали лідери обох партій", - інформують у прес-службі президента України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ