Економіка

ПриватБанк обіцяє винагороду за інформацію, яка допоможе затримати осіб, що підірвали банкомат у Харкові

У ПриватБанку обіцяють винагороду в 50 тис. грн за інформацію, яка допоможе встановити й затримати зловмисників, які в ніч на вівторок підірвали банкомат ПриватБанку в супермаркеті на проспекті Перемоги в Харкові й забрали частину грошей.

"Злочинці встигли вкрасти лише частину грошей, які були в банкоматі. Наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники зникли", - повідомляє прес-служба ПриватБанку у вівторок.

В інформації зазначається, що внаслідок підриву був повністю зруйнований зовнішній банкомат і приміщення, в якому він розміщувався. Крім того, вибух пошкодив термінал ПриватБанку всередині магазину.

"Розмір збитків банку встановлюється, але вже зараз можна сказати, що він становить сотні тисяч гривень. Постраждало й інше обладнання, яке належить супермаркету й орендарям", - йдеться в повідомленні прес-служби банку.

У ПриватБанку обіцяють винагороду в 50 тис. грн за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити й затримати зловмисників. Передати інформацію банку можна в будь-який зручний спосіб. Інформатору гарантують анонімність.

Як повідомлялося, в ніч на вівторок, 25 червня, невідомі підірвали банкомат ПриватБанку й забрали гроші.

Поліція порушила кримінальні провадження за ч.5 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ