16:56 19.09.2019

Голова "Укроборонпрому" Абромавичус призначив собі чотирьох заступників

2 хв читати
Голова "Укроборонпрому" Абромавичус призначив собі чотирьох заступників

Заступником гендиректора держконцерну "Укроборонпром" з питань трансформацій став керуючий партнер рекрутингової компанії Odgers Berndtson Ukraine Роман Бондар, закупівлями займатиметься Надія Бігун з ProZorro, фінансово-економічним блоком керуватиме Сергій Іванюта, який працював у НБУ та "Укргазвидобування", а Олег Яковенко з досвідом роботи в Мінекономрозвитку очолить проектний офіс держконцерну.

Як зазначено в повідомленні "Укроборонпрому", відповідні накази про призначення гендиректор Айварас Абромавичус підписав у четвер.

Згідно з ним, Бондар очолить так званий Центр трансформацій, розпочне управління ефективністю і запровадить міжнародні стандарти корпоративного управління в держконцерні.

"Наше завдання за найкоротший термін провести перетворення громіздкої структури в інноваційну, гнучку та сучасну компанію", - наведено його слова в релізі.

Бігун, яка після посади заступника директора ДП "Прозорро" курирувала також централізацію закупівель "Укрпошти" і працювала заступником директора ДП "Медичні закупівлі України", впроваджуватиме прозорі процедури і політику закупівель та підвищуватиме їхню ефективність за рахунок централізації потреб підприємств і впровадження категорійних стратегій. Сьогодні лише 8 зі 138 підприємств, що входять до складу "Укроборонпрому", здійснюють закупівлі через ProZorro, йдеться в повідомленні.

"Окремим фокусом роботи Бігун стане імпортозаміщення товарів російського виробництва", - йдеться в релізі.

Призначення нових топ-менеджерів у концерні Абромавичус назвав "кінцем епохи мародерства" і наголосив, що нова команда найближчим часом має розробити комплексну стратегію розвитку "Укроборонпрому", орієнтовану на збільшення обсягів виробництва та продажу продукції; провести кадровий та фінансовий аудити, інвентаризацію та оптимізацію активів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА