Економіка

Авіакомпанія SkyUp запустила рейс із Харкова до Львова

 Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines (Київ) 17 жовтня запустила прямі регулярні рейси із Харкова до Львова.

Як повідомила прес-служба компанії, рейси виконуватимуться двічі на тиждень - щочетверга та щонеділі. Вартість квитка в одну сторону без багажу становить від 862 грн.

"Тепер в українців є вигідна альтернатива подорожі зі сходу на захід протяжністю понад 1 000 кілометрів - прямий переліт. Вони можуть просто сісти у літак і менше ніж за дві години приземлитися у центрі українських традицій – Львові, або потрапити на бізнес-зустріч у Харкові. Таким чином ми продовжуємо втілювати нашу місію та один із наших основних векторів – розвивати сполучення всередині країни", - наводить слова гендиректора авіакомпанії Євгенія Хайнацького прес-служба.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано у Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни і Юрія Альб, яким також належить туроператор JoinUp!

Згідно з даними Єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами "Скайап" є Олександр (50%) і Юрій (50%) Альби.

Компанія розпочала чартерні перевезення з кінця травня-2018. Наразі її флот налічує вісім літаків: шість Boeing 737-800 і два Boeing 737-700. До кінця 2019 року SkyUp планує отримати два Boeing 737-900 ER. Загалом авіакомпанія здійснює 47 маршрутів (32 регулярних і 15 чартерних). При цьому відсоток регулярних рейсів становить 61% від загальної кількості рейсів.

Станом на 1 жовтня 2019 року компанія перевезла 1,568 млн пасажирів із початку здійснення льотної програми.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ