14:41 22.10.2019

Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження щодо анулювання ліцензії NewsOne

1 хв читати
Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження щодо анулювання ліцензії NewsOne

Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) відкрив провадження у справі про анулювання ліцензії телеканалу NewsOne.

"Справа розглядатиметься в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними в справі матеріалами", - повідомляється на сайті ОАСК у вівторок.

Як повідомлялося, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення подала позов до ОАСК про анулювання ліцензії телеканалу NewsOne (ТОВ "Новини 24 години").

Раніше, наприкінці липня, Нацрада з телерадіомовлення під час позапланової перевірки NewsOne зафіксувала порушення у зв'язку з наміром каналу провести телеміст із російським телеканалом "Россия 1". Член Нацради Сергій Костинський заявляв, що якщо факти порушень - розпалювання ворожнечі - підтвердяться, то, за його прогнозами, до NewsOne буде застосовано санкції.

Пізніше Нацрада з телерадіомовлення повідомила про намір звернутися до суду щодо анулювання ліцензії NewsOne через трансляцію передач з ознаками розпалювання ворожнечі в українському суспільстві.

6 вересня до Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов від телеканалу NewsOne (ТОВ "Новини 24 години") про визнання протиправним рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про призначення позапланової виїзної перевірки телеканалу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА