Економіка

Зеленський: Ми готові до зниження рейтингів заради зміни країни і створення хорошого інвестиційного клімату

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що ставить перед собою і своєю командою завдання створити в країні хороший інвестиційний клімат, і не боїться зниження свого рейтингу в разі ухвалення жорстких, але правильних рішень.

"З нашою чудовою командою ми хочемо відкрити країну - відкрити для бізнесу. Зрештою, це егоїстична мета: ми хочемо, щоб Україна працювала для нас і для наших дітей. Ми хочемо жити тут, тому нам потрібен хороший інвестиційний клімат. Я не хочу відправляти гроші до інших країн, тому має бути вигідно жити і працювати в Україні. Це наша головна мета, і у нас попереду п'ять років", - сказав він в інтерв'ю журналу Newsweek.

Зеленський зазначив, що не заперечує проти зниження рейтингів, якщо це приводить до прийняття жорстких, але правильних рішень.

"За перші 2,5 місяця парламент ухвалив понад 80 законів, переважно спрямованих на поліпшення інвестиційного клімату і які охоплюють деякі дуже складні галузі, такі як земельна реформа, оподаткування і величезний план приватизації", - нагадав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ