19:29 27.01.2020

SCM Holdings Limited придбала віллу Les Cedres у Campari Group на Лазурному березі

2 хв читати
SCM Holdings Limited придбала віллу Les Cedres у Campari Group на Лазурному березі

Інвестиційна компанія SCM Holdings Limited оголосила про придбання у Campari Group об'єкта нерухомості - вілли Les Cedres на французькому Лазурному березі Середземного моря.

"Компанія розглядає актив як довгострокову інвестицію", - йдеться в повідомленні SCM на її сайті в понеділок без уточнення вартості угоди.

Для SCM Holdings Limited нерухомість є ключовим бізнесом для інвестицій у Європі та Північній Америці, а також у гірничодобувній промисловості та металургії, енергетиці, ЗМІ і транспорті, зазначається в релізі.

Згідно з даними британського видання FT, вартість операції становить приблизно EUR200 млн. Особняк Les Cèdres у Сен-Жан-Кап-Ферра площею майже 1700 кв. м було побудовано в ХIХ столітті, на початку ХХ століття він належав королю Бельгії Леопольду II.

Італійська компанія придбала особняк із 14 спальнями на 14 га землі у межах своєї купівлі Société des Produits Marnier Lapostolle у 2016 році.

Раніше оцінки вартості вілли доходили до EUR350 млн.

Компанія "СКМ" - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній та фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глинодобуванні, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

До групи "СКМ" входять компанії "Метінвест" (ДМК) і енергохолдинг ДТЕК (енергетика), банк ПУМБ, страхові компанії АСКА та "АСКА-Життя", "Укртелеком", телекомунікаційна група Vega, "Медіа група Україна", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), "Харвіст" (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

100% акцій компанії СКМ належать бізнесмену Рінату Ахметову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА