18:49 17.02.2020

"Нафтогаз" провів консультації з інвестбанками та потенційними інвесторами про перспективи виходу групи на IPO - Коболєв

1 хв читати
"Нафтогаз" провів консультації з інвестбанками та потенційними інвесторами про перспективи виходу групи на IPO - Коболєв

НАК "Нафтогаз України" минулого тижня провів консультації з інвестиційними банками та потенційними інвесторами про перспективи виходу групи на IPO, отримавши позитивні відгуки, повідомив голова НАК Андрій Коболєв.

"Успіх цього процесу залежатиме від здатності продемонструвати клієнтоорієнтованість. Зокрема, створення цінності для кінцевого споживача через зручності (диджиталізація) та управління обсягом споживання (енергоефективність)", - написав він на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"З приємного - команду "Нафтогазу" позитивно сприймає ринок, оскільки ми "виконуємо свої обіцянки та дотримуємось задекларованих цінностей". А такі речі надихають", - додав він.

Як повідомлялося, голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв неодноразово озвучував потенційну можливість біржового продажу акцій компанії після її реформування.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

Кабмін зняв з експортерів е/е зобов'язання сплати 80% прибутку від експорту "ГарПоку"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА