17:23 13.04.2020

Nestlé в Україні надасть 20 млн грн допомоги медичним закладам і громадам

2 хв читати
Nestlé в Україні надасть 20 млн грн допомоги медичним закладам і громадам

Nestlé в Україні виділить 20 млн грн на придбання необхідного обладнання та захисту медичним закладам, а також на продуктові набори для громад.

Відповідно до прес-релізу компанії у понеділок, перший крок - передача 9 млн грн лікарням у Львівській, Волинській, Харківській та Київській областях для оснащення їх необхідним обладнанням: засобами індивідуального захисту, антисептиками та приладами контролю за станом пацієнтів.

"Ми продовжимо роботу в цьому напрямі з урахуванням розвитку ситуації та майбутніх потреб наших громад і медичних закладів країни", - зауважили в компанії.

Nestlé в Україні також допомагає продуктами харчування найбільш вразливим і постраждалим групам. З цією метою компанія співпрацює з органами місцевої влади та обласними і районними закладами соціального захисту.

"Перші 700 продуктових наборів від Nestlé в Україні роздані у Волинській області серед літніх людей та багатодітних сімей", - зазначили у компанії.

Загалом Nestlé в Україні планує забезпечити їжею, напоями та кормами для тварин майже 12 тис. осіб і сімей.

Nestlé - одна з найбільших компаній світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 187 країнах. Nestlé має понад 2 тис. торговельних марок. Компанія пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для сімей та домашніх тварин.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. Відтоді компанія просуває такі міжнародні бренди, як Nescafé, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та інші.

У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч", а з 2018 володіє 100% акцій підприємства. У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ "Нестле Україна". Наприкінці 2003 року Nestlé SA придбала 100% акцій підприємства "Волиньхолдинг" (ТМ "Торчин"). У 2010 році Nestlé SA придбала ТОВ "Техноком", виробника продуктів швидкого приготування під ТМ "Мівіна". У 2012 році у Львові був створений Nestlé Business Service (NBS Europe), що є одним з п'яти сервісних центрів Nestlé в світі і надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestlé у більше ніж 40 країнах світу.

Бізнес Nestlé в Україні представлений такими напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи, продукти швидкого приготування), дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА