Економіка

Nova Poshta Moldova за I пів.-2020 збільшила обсяг відправлень у 2,5 раза, міжнародних - у 15 разів

Nova Poshta Moldova, що входить до групи компаній "Нова пошта", за січень-червень 2020 року доставила у 2,5 раза більше посилок і вантажів, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомила прес-служба компанії в середу, причиною цього стало збільшення кількості покупок в інтернет-магазинах і залучення нових бізнес-клієнтів.

"Один із ключових сегментів для нас - це e-commerce. Наше завдання - створити ефективну логістичну структуру, яка сприятиме розвитку ринку онлайн-покупок. Тому ми зосередилися на надійній і швидкій доставці товарів у будь-яку точку країни. Як результат - кількість нових бізнес-клієнтів збільшилася у 2,5 раза за перші шість місяців 2020 року. Ми продовжуватимемо вдосконалювати свій сервіс і розширювати свою мережу", - наводить прес-служба слова СЕО Nova Poshta Moldova Михайла Поповича.

Компанія зазначає, що третину від усіх посилок становить доставка міжнародних відправлень у Молдові.

Так, за оприлюдненими даними, за шість місяців 2020 року їхня кількість збільшилася в 15 разів проти аналогічного періоду минулого року. Найбільше зросла кількість посилок з України - понад 35% від усіх міжнародних відправлень. Одними з основних чинників такого стрибка стала активізація співпраці з магазином Rozetka і початок карантину. Закриття міжнародних кордонів і заборона приватних перевезень Молдова-Україна, Україна-Молдова стимулювали зростання попиту в онлайн-магазинах.

Найбільше з України в Молдову замовляють товари з магазину Rozetka, медичне обладнання, інструменти, техніку та косметику.

Як повідомлялося, в травні Nova Poshta Moldova відкрила перші два поштові відділення в Кишиневі. У планах компанії - до кінця року розширити мережу відділень у Кишиневі, а за позитивного досвіду - масштабуватися в інші регіони країни.

Компанія Nova Poshta Moldova разом із Nova Poshta Georgia, "НП Логістик", "Пост Фінанс" і "Нова пошта Інтернешнл" входить до ГК "Нова пошта".

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії перевищує 6 тис. відділень у всій країні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ