11:27 01.04.2021

На Луганщині затримали зловмисника, який кинув у поліцейських гранату

2 хв читати
На Луганщині затримали зловмисника, який кинув у поліцейських гранату

Правоохоронці Луганської області завершили проведення спеціальної поліцейської операції "Сирена" з розшуку та затримання зловмисника, який кинув гранату в патрульних поліцейських, повідомляє прес-центр поліції Луганській області в четвер.

Зазначається, що чоловіка затримали в його власній квартирі, де він переховувався у коробі ліжка.

"Проведення спеціальної поліцейської операції завершено. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України", - повідомляють правоохоронці.

Вони уточнюють, що в Рубіжному наряд патрульної поліції під час опрацювання орієнтування в районі гаражного кооперативу біля 7 мікрорайону для перевірки документів зупинив водія мопеда. Водій, побачивши поліцейських, кинув в їхній бік гранату і зник із місця події.

"На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки і керівництво поліції... Співробітники слідчо-оперативної групи під час огляду встановили, що зловмисник використав гранату РГД-5. Також на місці події виявили пістолет і гранату РГД-5, які він викинув, тікаючи від поліцейських", - додають у поліції.

Там зазначають, що в результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місцеперебування правопорушника і затримали його.

"Наразі чоловіка доставили до ізолятора тимчасового тримання, тут із ним проводитимуть слідчі дії до обрання запобіжного заходу", - наголошують правоохоронці.

Як повідомлялося, в Луганській області зловмисник кинув гранату у поліцейських. Через це в регіоні оголосили про проведення поліцейської спецоперації "Сирена" з його розшуку та затримання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА