10:08 19.04.2021

На Луганщині припинили втручання в роботу радіоелектронних мереж підрозділів ООС

1 хв читати
На Луганщині припинили втручання в роботу радіоелектронних мереж підрозділів ООС

Співробітники кіберполіції в Луганській області спільно зі слідчими Старобільського районного управління та співробітниками Служби безпеки України припинили несанкціоноване втручання в роботу спеціальних радіоелектронних мереж підрозділів сил Операції об'єднаних сил.

Як повідомляє прес-служба поліції Луганської області в понеділок, під час слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили інтернет-провайдера, який діяв на території Старобільська, та радіоелектронне обладнання, яке працювало на радіочастотах спеціального користування та є забороненим для використання цивільними особами.

"Під час проведення санкціонованого судом обшуку вилучено радіоелектронне обладнання, що працювало на частотах спеціального користування", - повідомляють у поліції.

Там уточнюють, що у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 361 КК України (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) під процесуальним керівництвом прокуратури триває досудове слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА