20:10 05.05.2021

Заняття у школах Харкова відновляться після свят

1 хв читати
Заняття у школах Харкова відновляться після свят

Заняття у школах у звичайному, не дистанційному, режимі відновляться після свят, заявив секретар міськради Ігор Терехов.

"Із входженням до "жовтої" зони низку обмежень буде знято, зокрема щодо навчання у шкільних закладах. Я обговорював це питання з департаментом освіти, і ми дійшли висновку, що найдоцільніше повернути заняття у школах вже після свят. Дитсадки працюватимуть у штатному режимі", - наводить слова Терехова прес-служба міськради.

Він зазначив, що інформація про скасування інших обмежень буде пізніше, після того, як мерія отримає рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Водночас Терехов наголосив на необхідності дотримуватися соціальної дистанції та маскового режиму.

"Незважаючи на те, що ми поліпшили статистику із захворюваності, я все-таки закликаю всіх, як і раніше, дотримуватися соціальної дистанції, а також маскового режиму і в транспорті, і в приміщеннях, і на вулиці, тому що ми маємо берегти один одного", - сказав Терехов.

Раніше у середу Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про переведення з четверга, 6 травня, Харківської області з "червоної" до "жовтої" зони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА