19:33 13.01.2021

Відділення банку біля Харкова "замінував" нетверезий боржник, який перебуває на обліку у психіатра

1 хв читати
Відділення банку біля Харкова "замінував" нетверезий боржник, який перебуває на обліку у психіатра

Поліція встановила особу людини, яка повідомила про мінування відділення банку у смт Ківшарівка Куп'янської міськради Харківської області - ним виявився 37-річний місцевий житель, який перебуває на обліку у лікаря-психіатра і вже притягувався до адміністративної відповідальності за завідомо неправдиві виклики.

"Свій вчинок він пояснив тим, що йому немає чим платити борги перед банком", - повідомив відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, будучи у стані алкогольного сп'яніння, він повідомив до поліції, що заклав у відділенні банку вибухівку, і навіть розповів про її склад. Правоохоронці евакуювали 10 осіб, оглянули приміщення та прилеглу територію, але жодних вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин вони не виявили.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА