06:56 15.01.2021

"Активна країна" перемогла в інвестконкурсі на облаштування канатної переправи через Дніпро в Києві за 3,6 млн грн

2 хв читати
"Активна країна" перемогла в інвестконкурсі на облаштування канатної переправи через Дніпро в Києві за 3,6 млн грн

Переможцем інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту "Облаштування атракціону канатна переправа через Дніпро від Арки дружби народів до Труханового острова" в Києві стало ТОВ "Активна країна", випливає з розпорядження Київміськдержадміністрації (КМДА) від 11 січня 2021 року, оприлюдненому на офіційному порталі столиці.

Департаменту економіки та інвестицій КМДА доручено укласти інвестиційний договір з переможцем і замовником реалізації проекту - комунальним підприємством по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва "Плесо".

Уточнюється, що територія облаштування атракціону складається із двох земельних ділянок – 0,02 га (розташована біля Арки дружби народів у Печерському районі) та 0,05 га (на території острова Труханів у Дніпровському районі). Орієнтовна загальна вартість облаштування об’єкта інвестування становить 3,6 млн грн.

За умовами конкурсу, будівництво капітальних споруд на території облаштування об'єкта інвестування заборонено. Повинні встановити виключно збірно-розбірні тимчасові конструкції, без завдання шкоди природним об’єктам, розташованим на території. Окрім того, інвестор зобов’язаний забезпечити технічну можливість демонтажу всіх складових частин атракціону без завдання шкоди території та природним об’єктам, розташованим на ній.

"Із виписаних умов інвестиційного конкурсу стає зрозуміло, що облаштування атракціону канатної переправи жодним чином не стосується реалізації масштабного будівництва об’єкту інженерно-транспортної інфраструктури – канатної дороги з об’єктами громадського призначення за маршрутом: Арка дружби Народів, Поштова площа, Труханів острів. Наразі цей проект перебуває на стадії вирішення всіх майново-правових питань, лише після цього сформують умови конкурсу. Зокрема, орієнтовні строки будівництва об’єкта", - зазначають у департаменті економіки та інвестицій КМДА.

ТОВ "Активна країна" дотепер побудувало 32 об'єкти. Згідно з інформацією на сайті компанії, її об'єкти є в Києві, Вінниці, Полтаві, Закарпатті та Тбілісі (Грузія).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА