21:44 25.01.2021

Дубінський відмовився виходити з фракції "Слуга народу"

1 хв читати
Дубінський відмовився виходити з фракції "Слуга народу"

Народний депутат Олександр Дубінський відмовився виходити з фракції "Слуга народу" в зв'язку з введенням проти нього санкцій США, повідомив журналістам член фракції "Слуга народу" Олександр Качура за результатами обговорення даного питання на засіданні фракції в понеділок.

"Один із варіантів (запропонованих членами фракції): до врегулювання ситуації, поки розслідується чи ні, вирішується чи ні, буде пан Дубинський подавати в суд США, щоб відстоювати свої інтереси ... до цього запропонували призупинити членство (Дубінського) у фракції, але Олександр Дубінський відкинув таку можливість, і сказав, що він не збирається виходити зі складу фракції добровільно", - зазначив Качура.

З його слів, кінцевого рішення фракції з цього питання поки ще немає.

"Можливо, ця дискусія перенесеться на пленарний тиждень, і ми будемо під час пленарного тижня якесь кінцеве рішення приймати з кейсу Олександра Дубінського", - уточнив Качура.

Разом із тим він не став підтверджувати інформацію про те, що президент Володимир Зеленський під час засідання фракції пропонував Дубінському вийти з фракції.

"Я не буду коментувати слова персональні президента, були вони чи ні, я це не спростовуватиму, не підтверджуватиму", - сказав Качура.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА