07:35 14.10.2021

Правоохоронці оприлюднили відео останніх хвилин життя нардепа Полякова

2 хв читати
Правоохоронці оприлюднили відео останніх хвилин життя нардепа Полякова

Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін повідомив нові обставини смерті народного депутата Антона Полякова. В ефірі телеканалу "Україна 24" в середу ввечері показали кадри реанімації депутата.

"На відео чітко зафіксовано, як поліцейські, чітко виконуючи нормативні вимоги до них, зупиняють конкретний автомобіль, працюють з увімкненими боді-камерами, щоб ні у кого не було потім жодних сумнівів. Усі ці матеріали в подальшому залучені до матеріалів кримінального провадження. Ми бачимо , як поліцейські здійснюють перші реанімаційні заходи. Надалі, до них приєдналася швидка. Ми бачимо дефібрилятор", - розповів Єнін в ефірі телеканалу.

За його словами, на місці події були знайдені два катетери з якоюсь бурою речовиною, "природу якої ще належить з'ясувати".

Єнін зазначив, що в справі допитані додаткові свідки. Також з'ясовується як метадон потрапив до організму Полякова. Єнін додав, що сам по собі метадон не несе смертельної небезпеки.

Як повідомлялося, вранці в п'ятницю, 8 жовтня, в поліцію столиці надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата Полякова. Попередньо було встановлено, що йому стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть". Причиною смерті Полякова, за попередньою інформацією правоохоронців, є гостра коронарна недостатність.

Причинами смерті Полякова могло стати хронічне захворювання, яке могло привести до смерті, або ж отруєння невідомою речовиною, самостійно або невідомою особою, заявив на брифінгу в п'ятницю начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Пізніше нардеп Галина Янченко (фракція "Слуга народу") повідомила, що у померлого Полякова в крові токсикологи знайшли алкоголь і метадон.

Похорон народного депутата Антона Полякова (депутатська група "За майбутнє"), тіло якого було виявлено в автомобілі таксі в п'ятницю, відбулися у понеділок, 11 жовтня, в Чернігові.

Пізніше директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив, що в організмі померлого Полякова крім алкоголю виявили метадон, що, можливо, стало причиною смерті. Правоохоронці розглядають дві версії потрапляння метадону в організм Полякова - самостійне вживання або отруєння.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА