Вибори
11:16 25.06.2019

Смешко: Не маю сумніву в щирості Зеленського, але він отримав зруйновану державну машину

2 хв читати

Лідер партії "Сила і Честь" заявив, що не хоч критикувати президента Зеленського, в намірах якого не сумнівається, адже зараз країна-агресор хоче провести в український парламент свою п’яту колону.

Глава політичної партії "Сила і Честь" Ігор Смешко в інтерв’ю YouTube-каналу "KRYM – критичне мислення – КРИМ" заявив, що немає сумнівів у щирості намірів президента Володимира Зеленського, але є об'єктивні обставини, через які йому буде дуже складно. Наприклад, невелика кількість людей, яким він може довіритися, керуючи державою.

"Як оцінюю перші кроки президента Зеленського? Не маю жодного сумніву в його щирості. Він робить все можливе, що може зробити. Але у нього не було за плечима партії, заснованої на ідеології, яка б мала кадровий потенціал, могла зразу прийти і на всіх ділянках влади розставити фахових людей. У нього, очевидно, лава запасних досить обмежена. Він має невеличкий круг людей, яким довіряє з дитинства", – заявив Смешко.

Він також зауважив, що президенту Зеленському дісталася зруйнована державна машина, з якої роками вимивалися аполітичні професіонали.

"Фактично після 2005 року всі наші президенти робили все можливе, щоб зруйнувати професіоналізм в державному апараті. Політичні призначення своїх друзів, кумів, сватів у виконавчу гілку влади… При чому в цих інституціях позапартійні професіонали не були захищені від можливості їх вимивання "ландскнехтами" і "феодальними воїнами" окремої політичної сили чи клану", – сказав Смешко.

Політик додав, що готовий надати президенту необхідну допомогу і спільному захисті від агресора. 

"Він наш законно обраний президент. Ми зараз не його, навіть, захищаємо. Ми захищаємо нас від агресора, який імплементує сюди п’яту колону, хоче провести її в парламент. Який стоїть на кордоні і мріє довести Заходу: ця країна нездатна до самоврядування, до створення державних інститутів, треба її поділити і вернути у сферу впливу імперії. Я не готовий публічно розхитувати довіру нашого суспільства до законно обраного президента під час війни", – підкреслив Смешко.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА