15:50 27.04.2021

Голову Київської облради Склярова відправили у відставку - рух "Чесно"

2 хв читати
Голову Київської облради Склярова відправили у відставку - рух "Чесно"

Голову Київської обласної ради Олександра Склярова у вівторок на позачерговій сесії відправили у відставку, повідомляє рух "Чесно".

За це рішення проголосували 59 депутатів із 60 присутніх.

"Сьогодні у Київській обласній раді відбувається позачергова сесія. Головне питання - звільнення голови Олександра Склярова від "Слуги народу" і заступників від "Опозиційної платформи - За життя" та "Батьківщини", - йдеться в повідомленні у Facebook.

"Чесно" також зазначає, що депутати зібралися для проведення сесії в приміщенні облради, але замки сесійної зали поміняли і їх не пустили, а голова облради Скляров відмовився відкрити і не прийшов.

"Депутати пішли до великої зали, і коли прийшов час голосувати за звільнення голови, у залі вимкнули світло. Зараз депутати самі увімкнули резервне освітлення", - йдеться в повідомленні.

Екс-депутат Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі заявив, що "Слуга народу" завершила процес прощання з нардепом Олександром Дубінським, зачистивши Київську обласну раду.

"З посади голови звільнено ставленика Дубінського Олександра Склярова. Також буде переформатовано коаліцію, з якої приберуть Тимошенко. Як повідомляють наші інсайдери, ймовірно, новою головою Київської облради буде Наталія Гунько. Вона - дружина нардепа Анатолія Гунька, члена фракції "Слуга народу", який нещодавно переміг на довиборах у Чернігівській області, позбавивши місця під куполом Олега Ляшка", - написав Лещенко.

За його словами, в Київській облраді буде створено нову коаліцію, куди увійдуть "Слуга народу", "Європейська солідарність" і "За майбутнє".

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА