12:04 01.03.2021

Гройсман закликав чиновників вакцинуватися від коронавірусу першими, щоб перевірити безпечність вакцини

2 хв читати
Гройсман закликав чиновників вакцинуватися від коронавірусу першими, щоб перевірити безпечність вакцини

Чиновники мають не робити власний піар із лікарями, яких змушують вакцинуватися від коронавірусу маловідомою вакциною, а робити щеплення першими й перевірити вакцину на собі, заявив екс-прем'єр-міністр України (2016-2019 рр.), лідер партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман.

"Завдання уряду - забезпечити своїх людей найкращим. А привезли щось - невідомо що, підриваючи взагалі довіру до вакцинації. Я пропоную всім чиновникам, членам уряду, усім народним депутатам, хто вірує в секту ефективності українського уряду, усім головам ОДА - пройти вакцинацію. Голови ОДА знаходять лікарів (яких вакцинують), стають біля них, роблять селфі. А чому голова ОДА не робить собі укол? Йому когось не жаль? А з тими, хто відмовляється (від вакцинації), з ними проводять бесіди. Я за таку політику знімав би з посад! Вони (чиновники) мають самі вакцинуватися й показати приклад", - заявив Гройсман в ефірі телеканалу "Україна 24".

Гройсман наголосив, що відповідальним за провалену вакцинацію та постачання вакцин є персонально нинішній прем'єр-міністр, і нагадав, що правильні кроки, зокрема щодо забезпечення жителів України вакциною, пропонували ще у квітні минулого року.

"Влада просто не зверталася по вакцину. Якби ми зверталися, нам не відмовили б. Хіба Єврокомісія відмовила б Україні? Ніколи в житті. Ангела Меркель відмовила б? Ніколи в житті! Я наголошую - ми переживаємо складно всю пандемію лише тому, що у нас неадекватний, некомпетентний уряд", - зазначив політик.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 1 березня від COVID-19 вакцинували понад 3 тис. людей.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА