07:05 22.11.2020

ЦВК достроково припинила повноваження всього складу Коцюбинської селищної ТВК

1 хв читати
ЦВК достроково припинила повноваження всього складу Коцюбинської селищної ТВК

Центральна виборча комісія припинила повноваження всього складу Коцюбинської селищної ТВК у зв'язку з неодноразовими порушеннями Конституції України, Виборчого кодексу України і законів України, зобов'язала сформувати новий склад ТВК.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, Комісія розглянула питання здійснення повноважень та організації роботи Коцюбинської селищної територіальної виборчої комісії Бучанського району Київської області та постановила припинити повноваження усього складу.

"Встановивши факт неодноразового грубого порушення зазначеною ТВК Конституції України, Виборчого кодексу України і законів України, достроково припинити повноваження усього її складу", - сказано в повідомленні, оприлюдненому в суботу ввечері.

Разом із тим, ЦВК зобов'язала Бучанську районну ТВК Київської області не пізніше 14.00 22 листопада 2020 повідомити місцеві організації політичних партій, за поданнями яких до складу Коцюбинської селищної ТВК були включені особи, повноваження яких достроково припинені цією постановою, про можливість подання не пізніше 22.00 22 листопада 2020 нових кандидатур для включення до складу цієї виборчої комісії.

Крім того, Комісія зобов'язала зазначену районну ТВК не пізніше 18.00 23 листопада 2020 сформувати новий склад Коцюбинської селищної територіальної виборчої комісії та невідкладно поінформувати про прийняте рішення ЦВК.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА