07:24 24.11.2020

Трамп заявив, що продовжить боротьбу з "найбільш корумпованими виборами" в історії США

2 хв читати
Трамп заявив, що продовжить боротьбу з "найбільш корумпованими виборами" в історії США

Рішення Управління загальних служб США (GSA) почати офіційний процес передачі влади Джо Байдену, який оголосив про свою перемогу на президентських виборах, не впливає на продовження добитися перегляду результатів голосування, заявив президент США Дональд Трамп.

"Як стосується дозвіл GSA на попередню роботу з демократами до продовження наших різних справ щодо того, що буде визнано найбільш корумпованими виборами в американській політичній історії? Ми йдемо повним ходом уперед. Ніколи не поступимося фальшивим бюлетеням і Dominion (компанія Dominion Voting Systems, яка постачає машини для голосування - ІФ) ", - заявив Трамп у Twitter.

Раніше телеканал CNN повідомив, що Управління загальних служб повідомило федеральним відомствам у понеділок увечері, що воно встановило, що Джо Байден є переможцем президентських виборів.

Згідно з текстом листа глави GSA Емілі Мерфі, з яким вдалося ознайомитися телеканалу, адміністрація готова почати офіційний перехідний процес.

Федеральний координатор перехідного періоду Мері Гілберт в електронному листі федеральним відомствам написала: "Відповідно до президентського перехідного закону 1963 року з внесеними до нього поправками сьогодні, 23 листопада 2020 року, адміністратор GSA встановив Джозефа Р. Байдена і сенатора Камалу Гарріс очевидними успішними кандидатами на посади президента і віце-президента відповідно".

Вибори в США відбулися 3 листопада. Більшість голосів вже підраховано, але офіційні результати обробки бюлетенів в штатах будуть відомі пізніше. Однак, на підставі наявних даних, 7 листопада провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу Байдена на виборах президента. Сам Байден також у зверненні до нації оголосив себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Трамп, який звинуватив демократів у шахрайстві і в тому, що вони "вкрали" у нього перемогу, не визнає поразки. Він ініціював низку судових позовів з метою добитися перегляду результатів голосування в кількох штатах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА