07:05 27.05.2021

У Харківському університеті ім.Каразіна буде другий тур виборів ректора

1 хв читати
У Харківському університеті ім.Каразіна буде другий тур виборів ректора

Жоден із чотирьох кандидатів на пост ректора Харківського національного університету (ХНУ) ім.Каразіна не зміг перемогти у першому турі.

"Нас чекає другий тур виборів з двох кандидатів-переможців - ймовірно, вже за тиждень, 2 червня. Вкрай важливо, щоб наш колектив продемонстрував таку ж активність і зацікавленість, взявши участь у голосуванні", - написав на своїй сторінці в Facebook один із кандидатів, директор навчально-наукового інституту "Фізико-технічний факультет" Ігор Гірка.

За його словами, попередні результати першого туру голосування, який відбувся в середу, 26 травня, виглядають наступним чином. За декана фізичного факультету Руслана Вовка проголосували 153 людини, за декана юридичного факультету Тетяну Кагановську - 991, за декана факультету радіофізики, біомедичної електроніки і комп'ютерних систем Сергія Шульгу - 227 людей. Самого Гірку підтримали 710 з тих, хто взяв участь у голосуванні.

Як повідомлялося, в лютому цього року Віль Бакіров, який був беззмінним керівником каразінського університету з 1998 року, заявив про намір покинути посаду і зосередитися на наукових і освітніх проектах.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА