08:15 11.06.2021

Правоохоронці затримали громадянина України при спробі підкупу офіцера СБУ

1 хв читати
Правоохоронці затримали громадянина України при спробі підкупу офіцера СБУ

Вінницька спеціалізована прокуратура затримала громадянина України за спробу дати неправомірну грошову вигоду офіцеру Служби безпеки, повідомила прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Центрального регіону.

"Встановлено, що громадянин України, достовірно розуміючи свої незаконні дії з організації азартних ігор, запропонував оперуповноваженому одного з відділів Управління Служби безпеки України у Вінницькій області грошову "винагороду" в розмірі 200 доларів США щомісячно за не створення йому перешкод щодо незаконної діяльності з організації і проведення азартних ігор в одному з міст обласного значення у Вінницькій області. Офіцер СБУ негайно повідомив про цю "пропозицію" керівництву і управління внутрішньої безпеки СБУ", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що 10 червня 2021 року зловмисник, діючи під контролем правоохоронних органів, передав офіцеру перші $200 доларів США. Відразу після надання громадянином зазначеної суми хабара, останнього затримали на місці злочину слідчі слідчого управління ГУ Національної поліції у Вінницькій області при оперативному супроводі Головного управління внутрішньої безпеки СБУ.

Суму неправомірної вигоди у затриманого вилучено.

Санкція ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачає затриманому покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА