16:11 18.03.2021

У Києві "замінували" сім станцій метро, поліцейські перевіряють інформацію

1 хв читати
У Києві "замінували" сім станцій метро, поліцейські перевіряють інформацію

Правоохоронці Києва перевіряють анонімну інформацію про мінування кількох станцій столичного метрополітену, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Сьогодні на електронну адресу однієї зі служб столичної поліції надійшов електронний лист про мінування семи станцій столичної підземки на всіх лініях руху. На місце події негайно виїхали поліцейські та представники профільних служб", - зазначено в повідомленні.

Так, правоохоронці перевіряють об'єкти щодо виявлення вибухових або інших підозрілих предметів. На час перевірки входи на станції метро обмежені.

Події належним чином зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян відділу поліції на станціях метрополітену. За результатами перевірки буде надано правову кваліфікацію.

У свою чергу прес-служба КП "Київський метрополітен" повідомила, що закриті на вхід і вихід сім станцій метро.

"Увага! Станції: "Театральна" + пересадковий вузол на "Золоті ворота"; "Палац спорту" + пересадковий вузол на "Площу Льва Толстого"; "Майдан Незалежності"; "Хрещатик"; "Академмістечко"; "Червоний хутір"; "Героїв Дніпра" закриті на вхід і вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування!" - ідеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА