12:58 05.04.2021

Тимошенко назвала три умови для створення коаліції зі "Слугою народу"

2 хв читати
Тимошенко назвала три умови для створення коаліції зі "Слугою народу"

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її політсила готова об'єднатися зі "Слугою народу" тільки за умови національного відродження країни, згортання всіх неефективних реформ і створення потужної урядової команди.

"Існують два варіанти політичної поведінки в цій складній ситуації - піти в радикальну опозицію і крушити владу, але від цього легше людям не стане. Або переконати президента і його команду в тому, що нині час для повної всеосяжної єдності", - сказала Тимошенко під час прес-конференції за результатами робочої поїздки у Дніпропетровську область.

За її словами, "Батьківщина" не прийме пропозицію про створення коаліції "на будь-яких умовах заради посад". Вона зазначила, що лише в разі виконання трьох фундаментальних умов її команда готова до коаліції.

"Курс країни має бути змінений діаметрально - із зовнішнього управління на розбудову сильної національної держави. Україна має повернути собі суб'єктність і стати на шлях відродження, а всі ресурси мають спрямовуватися на службу людям. Уряд повинен створюватися на надпартійній основі, потрібно збирати найсильніших і найбільш професійних людей держави, щоб зробити виконавчу владу надсильною. А так звані реформи, такі як освітня, охорони здоров'я, земельні відносини, які впроваджувалися всі останні роки за замовленням ззовні, потрібно зупинити. Ми маємо робити не так, як нам радять, а так, як роблять успішні держави", - переконана Тимошенко.

Вона наголосила, що в ситуації, коли країна у стані війни, пандемії, падіння економіки, потрібно формувати "найсильніший Кабмін".

"Ми на кожен напрям життя країни даємо лаконічні, чіткі й дуже дієві пропозиції. Якщо їх утілювати в життя, то отримаємо результат не через три роки, а вже зараз", - заявила Тимошенко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА