19:42 16.04.2021

Посилений карантин із невеликими послабленнями у Львові продовжили до 4 травня - Садовий

1 хв читати
Посилений карантин із невеликими послабленнями у Львові продовжили до 4 травня - Садовий

Львівська комісія з надзвичайних ситуацій продовжила суворий карантин, із невеликими послабленнями, на території міста до 4 травня, повідомив львівський міський голова Андрій Садовий у п'ятницю.

"Рішення комісії з надзвичайних ситуацій: посилений карантин у Львові продовжено до 4 травня; з понеділка 19 квітня за парти повертаються учні 1-4 класів; із 19 квітня непродовольчі ринки можуть відновити свою роботу за окремим протоколом; також розпочинають роботу літні майданчики й тераси закладів громадського харчування", - написав Садовий у Facebook.

Він уточнив, що всі послаблення карантину мають супроводжуватися суворим дотриманням всіх карантинних вимог, а "порушників закриють того самого дня".

"На сьогодні міські лікарні завантажені на 63%. Я прошу зрозуміти, що ці заходи не є зеленим світлом і завершенням карантину. Мені дуже тривожно щоранку відкривати статистику госпіталізацій, тому що вона досі залишається невтішною. Люди потрапляють до лікарень у важкому стані. Не нехтуйте карантинними правилами", - зазначив мер Львова.

Він наголосив, що карантинні обмеження це вимушений захід, який дає змогу щодня рятувати людські життя.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА