20:57 04.05.2021

Кількість щодня зареєстрованих випадків COVID-19 скорочується в Молдові

1 хв читати
Кількість щодня зареєстрованих випадків COVID-19 скорочується в Молдові

У Молдові за добу виявлено 126 нових випадків коронавірусу, що є найменшим добовим приростом хворих у 2021 році після зареєстрованих напередодні 43 випадків, свідчать оприлюднені у вівторок дані прес-служби міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту.

"Загальна кількість зафіксованих випадків COVID-19 в країні становить 251 504", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про смерть ще 19 хворих COVID-19 у Молдові. Таким чином, кількість жертв пандемії в республіці зросла до 5 869 людей.

Кількість позитивних аналізів на коронавірус у Молдові скоротилася до 5%. У березні відсоток позитивних тестів перевищував 50% від загальної кількості проведених тестів. Через зниження рівня зараження коронавірусом у Молдові звільнилися місця в лікарнях, а у деяких медичних установах закрили спеціально відкриті Covid-відділення. У Молдові коронавірусом продовжують хворіти 4 082 людини, що у п'ять разів менше, ніж на початку квітня.

У зв'язку зі скороченням кількості випадків коронавірусу урядова комісія з надзвичайних ситуацій в Молдові скасувала низку обмежень. З 2 травня дозволяється проведення культурно-масових заходів на відкритому повітрі, а також відновлюється театрально-концертна діяльність з присутністю 30% глядачів. Ринки та торговельні центри працюють до 18:00, а роботу ресторанів і барів продовжено до 22:00.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА