17:14 30.03.2021

ЦВК змінила голову і трьох членів ОВК №87 - "Опора"

1 хв читати
ЦВК змінила голову і трьох членів ОВК №87 - "Опора"

Центральна виборча комісія на своєму засіданні 30 березня внесла зміни до складу окружної виборчої комісії №87 в Івано-Франківській області, де триває підрахунок голосів на проміжних виборах народного депутата України, повідомляє Громадянська мережа "Опора".

"За інформацією ОВК, відбулася заміна голови виборчої комісії Руслана Кашнікова на Олексія Остроухова (суб’єкт подання – партія "Голос", фракція якої зареєстрована у ВР), а також Василя Білоуса на Олександра Єгорова (ВО "Свобода"), Дениса Жилюка на Євгена Павлусенка ("Голос") та Івана Федіва на Сергія Калугіна ("Слуга народу").

Нагадаємо, що зазначені члени комісії не з’явилися на продовження засідання окружної виборчої комісії 30 березня о 12 годині. Крім них, не прийшли ще п'ятеро членів ОВК", - ідеться в повідомленні.

За даними сайту ЦВК, після підрахунку 67,52% електронних протоколів лідирує Василь Вірастюк (партія "Слуга народу") – 31,3% голосів, на другому місці "свободівець" Руслан Кошулинський – 28,88%, в Олександра Шевченка (партія "За майбутнє") - 28,73%.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА