16:45 17.09.2021

ЦВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів на довибори до ВР, Сущенко та Іллєнко йдуть в одному окрузі

2 хв читати
ЦВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів на довибори до ВР, Сущенко та Іллєнко йдуть в одному окрузі

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні в п'ятницю зареєструвала чотирьох кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України, які відбудуться 31 жовтня в одномандатних виборчих округах №184 (центр - м. Нова Каховка Херсонської області) і №197 (центр - м. Канів Черкаської області).

Згідно з повідомленням прес-служби секретаріату Комісії, в окрузі №184 зареєстровано одного кандидата, а в окрузі №197 - трьох, зокрема від партії "Європейська солідарність" журналіста, колишнього політв'язня Кремля і першого заступника голови Черкаської обласної ради Романа Сущенка. Водночас ЦВК відмовила в реєстрації двох кандидатів в окрузі №184 через невнесення грошової застави у визначеному законом розмірі та невідповідність закону поданих документів.

Раніше комісія вже зареєструвала 14 кандидатів у народні депутати України: шістьох в окрузі №184 і вісьмох в окрузі ОВО №197, зокрема висуванця від політичної партії "Свобода", екс-нардепа Андрія Іллєнка, який 31 жовтня став першим зареєстрованим кандидатом на запланованих проміжних виборах.

Як повідомлялося, вибори в округах №№184 і 197 відбудуться через отримання постанов Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Олександр Скічко - у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

1 вересня на обох округах розпочався виборчий процес. Самі вибори відбудуться 31 жовтня 2021 року. Участь у них зможуть узяти понад 290 тис. виборців. Голосування проходитиме на 188 виборчих дільницях у Херсонській області та на 141 виборчій дільниці в Черкаській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА