19:03 25.04.2021

У Львівській області з понеділка скасовується "червоний" рівень епіднебезпеки

1 хв читати
У Львівській області з понеділка скасовується "червоний" рівень епіднебезпеки

Найвищий, "червоний" рівень епідемічної небезпеки скасовується на території Львівської області з півночі 26 квітня, відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у неділю.

Як повідомляє департамент комунікацій секретаріату Кабінету міністрів України, в області спостерігається стабілізація епідемічної ситуації з поширенням Covid-19 і є всі передумови перевести регіон з червоного в жовтий рівень епідемічної небезпеки.

"Усі п'ять показників, за якими проводиться моніторинг, відповідають тим показникам, які зазначені в постанові Кабінету міністрів. Бачимо спад захворюваності за останній тиждень мінус 27%, а за останні три тижні захворюваність зменшилася вдвічі. Така сама ситуація і з госпіталізацією. За останній тиждень мінус 20%, а за останні три тижні кількість госпіталізацій зменшилася в 2 рази", - зазначив заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Він також додав, що спостерігається і стабілізація захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.

У Кабміні повідомили, що керівнику Львівської обласної державної адміністрації доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів, а також щоденну оцінку епідемічної ситуації в регіоні, зокрема, на рівні об'єднаних територіальних громад і в разі необхідності ввести додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи щодо стримування поширення Covid-19.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА