11:10 16.03.2021

У Львові розгорнуть додаткові госпіталі для COVID-пацієнтів - Садовий

1 хв читати
У Львові розгорнуть додаткові госпіталі для COVID-пацієнтів - Садовий

Через стрімке поширення коронавірусу та збільшення кількості госпіталізованих пацієнтів у Львові найближчим часом розгорнуть додаткові госпіталі для COVID-пацієнтів, заявив мер Львова Андрій Садовий.

"За останню добу у Львові госпіталізували 79 осіб. Виписали з лікарні - 46. Загалом на лікуванні перебуває 652 хворих, більшість із них потребують забезпечення киснем. Таку динаміку ми спостерігаємо вже другий тиждень. З кожним днем кількість важких хворих збільшується, а запас ліжок зменшується. І це відбувається дуже швидко. Сьогодні міська комісія з надзвичайних ситуацій затвердить кількість і місце розташування госпіталів, які будуть розгорнуті на базі наших поліклінік", - зазначив львівський мер у Facebook у вівторок.

Він уточнив, що на першому етапі планується розгорнути п’ять госпіталів, які вміщатимуть 366 лікарняних ліжок.

"На першому етапі плануємо залучити 366 ліжок: амбулаторне відділення, яке розміщене у 8-й лікарні, - 36 ліжок; 2-ге поліклінічне відділення на вул. Мазепи - 150 ліжок; 4-та поліклініка на просп. Червоної Калини - 60 ліжок; 2-га поліклініка на вул. Симоненка - 70 ліжок; 10-та клінічна лікарня на вул. Бой-Желенського - 50 ліжок", - наголосив Садовий.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА