12:43 30.03.2021

Посилений карантин у Львові продовжили до 12 квітня - Садовий

1 хв читати
Посилений карантин у Львові продовжили до 12 квітня - Садовий

Через стрімке поширення коронавірусу у Львові міська комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити посилений карантин у місті до 12 квітня і впровадити низку нових обмежень, повідомив львівський міський голова Андрій Садовий.

"У зв'язку з різким збільшенням хворих і госпіталізацій у Львові комісія з надзвичайних ситуацій вирішила: посилений карантин продовжити до 12 квітня; транспорт переходить у режим спецперевезень. Безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинено, і всі дитячі садки переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють; школи продовжують навчання в дистанційному режимі", - написав Садовий у своєму Telegram-каналі у вівторок.

Він також наголосив, що всі магазини непродовольчої групи і будівельних товарів мають працювати тільки на винос і за попереднім замовленням, а непродовольчі й змішані ринки (продовольчої і непродовольчої групи товарів), мають бути закриті.

Водночас відкриття літніх майданчиків у закладах громадського харчування в місті відкладається до 12 квітня, а самі заклади працюють тільки на винос. Повністю забороняється проведення всіх масових заходів.

Садовий зазначив, що, за окремими поданнями поліції, комісія з надзвичайних ситуацій тимчасово призупиняє роботу декількох закладів, які порушують карантинні обмеження, зокрема "Епіцентру" за адресою вул. Б.Хмельницького, 188; "МакДональдзу" на вул. Шевченка, 7 тощо.

Львівський мер також закликав усіх підприємців перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи, якщо це можливо.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА