12:15 30.05.2021

В Україні створюють соціал-консервативну партію – Колесніков

2 хв читати
В Україні створюють соціал-консервативну партію – Колесніков

В Україні найближчим часом з'явиться нова соціал-консервативна партія, заявляє бізнесмен і політик, віце-прем'єр і міністр інфраструктури в 2010-2012 роках Борис Колесніков.

"Партія ідеологічна, центристська і буде побудована на соціал-консерватизмі. Не буде побудована, а будується вже", – повідомив Колесніков в ексклюзивному інтерв'ю агентству"Інтерфакс-Україна".

За словами політика, соціал-консерватизм здатен у максимально стислі терміни домогтися соціально відчутного результату через сильну економіку (соціал-консерватизм – політична ідеологія, що об'єднує реалізацію соціальних функцій та збереження консервативних цінностей і водночас підтримує суспільний прогрес – ІФ).

"У мене є команда однодумців. Ми зібрали кращих із найкращих – професіоналів із різних секторів – медицини, освіти, соціальної сфери та економіки. У нашій команді – люди з Луцька, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та інших областей, зокрема Центральної України. Партія не має будь-якої географічної прив'язки. І хоч би як намагалися ЗМІ затягнути нас у регіональну квартиру, стверджуючи, що ми – "Партія регіонів 2.0" або "партія південного сходу" (що взагалі виключено) – це не так", – сказав Колесніков.

Він наголосив, що це буде загальнонаціональна партія, яка об’єднає "найкращих фахівців, що мають позитивний бекграунд у своїй сфері".

“У нас є 25-28-річні хлопці із Західної України, які створили фермерські господарства, експортують свою продукцію в Польщу та працевлаштовують українців у нашій країні, на відміну від агентств, що вербують їх на роботи за кордон. У нашій команді є провідний авіаконструктор у галузі авіації та космонавтики, але тут я не буду розкривати карти. У нас – повний спектр громадянського суспільства", – підсумував політик.

Повний текст інтерв'ю з бізнесменом і політиком, віце-прем'єром і міністром інфраструктури в 2010-2012 роках Борисом Колесніковим розміщено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА