18:55 05.12.2020

Кабмін у середу прийме рішення про дату введення локдауну в січні

1 хв читати
Кабмін у середу прийме рішення про дату введення локдауну в січні

Кабінет міністрів України на засіданні в середу, 9 грудня, прийме рішення про дату введення локдауну в січні і карантинних обмежень, які діятимуть, повідомив головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Рішення буде в середу з конкретною датою. Розглядаються три можливих дати, все це - початок січня", - сказав він журналістам у суботу.

Ляшко зазначив, що також у середу планується прийняти рішення про обмеження, які діятимуть під час локдауну.

Він уточнив, що завдяки введенню локдауну в січні до кінця місяця планується знизити захворюваність до 6-8 тисяч випадків на добу.

Ляшко також повідомив, що під час локдауну транспорт буде працювати з певними обмеженнями, не працюватимуть держструктури і розважальні об'єкти. Очікується, що будуть працювати готелі, ресторани працюватимуть на доставку.

Крім того, швидше за все, будуть працювати гірськолижні курорти і готелі в них.

"Гірськолижні курорти будуть працювати, щоб розвантажити мегаполіси, під час катання на лижах неможливо заразитися", - сказав він.

Водночас робота місць потенційного зараження, зокрема, підйомників, буде суворо регламентована. Ресторани та лазні на гірськолижних курортах працювати не будуть.

Церкви будуть працювати з обмеженнями кількості відвідувачів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА