20:16 18.01.2021

Суд у Лозанні 16 лютого розгляне скаргу УАФ на рішення про технічну поразку в матчі Ліги націй зі Швейцарією

2 хв читати
Суд у Лозанні 16 лютого розгляне скаргу УАФ на рішення про технічну поразку в матчі Ліги націй зі Швейцарією

Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) призначив на 16 лютого 2021 року розгляд справи апеляційної скарги Української асоціації футболу на рішення УЄФА про технічну поразку в матчі Ліги націй зі Швейцарією, повідомляє прес-служба УАФ.

"Спортивний арбітражний суд м. Лозанни (CAS) призначив дату розгляду апеляційної скарги УАФ на рішення УЄФА стосовно зарахування збірній України з футболу технічної поразки в матчі Ліги націй проти збірної Швейцарії, який мав відбутися 17 листопада 2020 року в Люцерні", - йдеться в повідомленні на сайті УАФ.

Так, слухання відбудеться 16 лютого 2021 року.

Як повідомлялося, 17 листопада стало відомо, що три гравці збірної України з футболу Руслан Маліновський, Сергій Кривцов, Жуніор Мораес і тренер із фізпідготовки Іван Баштовий здали в Швейцарії позитивні ПЛР-тести на коронавірус.

УЄФА повідомила Українській асоціації футболу, що з огляду на рішення департаменту охорони здоров'я кантону Люцерн перевести на карантин всю делегацію збірної України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія-Україна не може відбутися.

При цьому 19 листопада в УАФ повідомили, що здані після прибуття до аеропорту "Бориспіль" 18 листопада тести на коронавірус у всіх членів української делегації, які виїжджали на матч Ліги націй зі Швейцарією, виявилися негативними.

10 грудня Українська асоціація футболу (УАФ) направила до Спортивного арбітражного суду Лозанни заяву на оскарження рішення Апеляційного комітету УЄФА щодо скасованого матчу Ліги націй Швейцарія-Україна.

Матч заключного шостого туру групового етапу Ліги націй Швейцарія-Україна був запланований на вівторок, 17 листопада, о 21:45 (за київським часом). У ньому мало вирішитися, яка з цих збірних залишиться в наступному сезоні в елітному дивізіоні А турніру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Програми обмінів і допомога від Польщі у спортивній сфері є показником солідарності країн

Прокуратура Іспанії вимагає засудити Рубіалеса до двох із половиною років в'язниці

Визначились усі учасники фінального турніру Євро-2024

Збірна України з футболу вийшла на Євро-2024, перемігши Ісландію з рахунком 2:1

Німеччина запровадить контроль на кордонах під час Євро-2024

Україна звернулася до МОК і Міжнародної тенісної федерації у зв'язку з порушенням рекомендацій щодо нейтралітету спортсменів РФ і Білорусі

Україна перемогла Боснію і Герцеговину в півфіналі плей-офф відбору до Євро-2024

МОК: 12 "нейтральних російських спортсменів" пройшли кваліфікацію на ОІ-2024, максимальна кількість - 55; їхньої участі у відкритті не буде

Відсутність публічної позиції щодо війни в Україні є недостатньою для набуття статусу нейтрального спортсмена громадянами РФ і Білорусі - Мінспорту

Українська національна збірна завоювала рекордні 76 медалей на змаганнях United States Air Force Trials 2024 - Мінветеранів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА