11:45 23.03.2021

Одному з організаторів акції біля Офісу президента України оголошено підозру - Нацполіція

1 хв читати
Одному з організаторів акції біля Офісу президента України оголошено підозру - Нацполіція

Слідчі столичної поліції за погодженням із процесуальними керівниками (прокурорами) оголосили про підозру одному з організаторів акції біля Офісу президента України, що відбулася в суботу, повідомляється на сторінці Національної поліції у Facebook.

У Нацполіції нагадали, що за цим фактом розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше підозру вже було оголошено уродженцю Вінницької області, який під час акції розбив вікна у дверях адміністративної будівлі.

"Дії осіб, які порушували громадський порядок, кваліфіковані як хуліганство. Правоохоронці продовжують збір доказів протиправної поведінки інших активних учасників для притягнення їх до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 20 березня біля будівлі Офісу президента відбувалася акція з вимогою звільнити активіста Сергія Стерненка. Мітингувальники запалювали фаєри та кидали шумові гранати, на фасаді будівлі ОП активісти червоною фарбою зробили написи.

За фактом дій мітингувальників біля Офісу президента України та завдання шкоди будівлі ОП відкрито кримінальне провадження. За вчинення протиправних дій під час мітингу правоохоронці затримали одного з учасників.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко назвав дії протестувальників біля будівлі ОПУ проплаченою провокацією з метою дискредитації правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА