20:31 25.02.2021

Поліція затримала і обшукала автобус з охоронцями поруч із офісом ОПЗЖ, у партії це називають переслідуванням і залякуванням

1 хв читати
Поліція затримала і обшукала автобус з охоронцями поруч із офісом ОПЗЖ, у партії це називають переслідуванням і залякуванням

Співробітники поліції затримали в четвер автобус зі співробітниками охоронної фірми "Шторм" на території поруч із офісом партії "Опозиційна платформа - За життя" на вул.Шота Руставелі в центрі Києва, у політсилі розцінюють це як чергові провокації з боку влади стосовно партії.

"Цей автобус було свідомо додано в орієнтування, оскільки раніше інший автобус цієї марки фігурував в інциденті на вулиці Ямській. Однак фото очевидців свідчать, що це був зовсім інший транспортний засіб, а не той мікроавтобус, який згодом поліція затримала біля офісу ОПЗЖ. Ми впевнені , що наказ про огляд і обшук транспортного засобу поруч із офісом нашої політичної партії є не чим іншим, як переслідуванням і спробою залякати членів і прихильників політсили, що становить конкуренцію владній команді", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ОПЗЖ у четвер увечері.

У заяві партії в зв'язку з інцидентом зазначається, що влада "всіма силами намагається втягнути опозицію у черговий скандал".

"Поза всяким сумнівом, сьогоднішні події біля офісу ОПЗЖ організовані з однією єдиною метою - чинити тиск на нашу політичну силу, перешкоджати її нормальній роботі. Влада укотре вдалася до своїх улюблених методів: цькування, залякування і утиску прав. Цього разу - з використанням поліції", - наголошується в заяві.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА