21:14 12.04.2021

Правоохоронці відкрили справу за фактом порушення карантинних обмежень через проведення дискотеки у вінницькому ресторані

2 хв читати
Правоохоронці відкрили справу за фактом порушення карантинних обмежень через проведення дискотеки у вінницькому ресторані

Вінницькі правоохоронці почали розслідування факту масштабного порушення карантинних обмежень, яке здійснила адміністрація одного з ресторанів у центрі Вінниці, влаштувавши для своїх відвідувачів дискотеку.

"Після отримання інформації на спецлінію 102 про те, що в нічний час у м. Вінниця в приміщенні ресторану проводиться дискотека, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Організатори розважального заходу проігнорували вимогу поліції допустити всередину поліцейських, тому було відкрито кримінальне провадження та в його межах проведено обшук. З приміщення установи, де перебувало понад 40 осіб, видалено музичну апаратуру і обладнання для організації роботи ресторану", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок.

У ньому наголошується, що відкрито провадження за ст.325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь).

Таке правопорушення карається штрафом від 17 тисяч до 51 тисячі грн або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

"Минулого тижня поліцейські склали на порушників 657 адміністративних матеріалів за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КпАП, з них - 587 постанов за перебування в громадських місцях, спорудах, громадському транспорті без одягнених засобів індивідуального захисту), що тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 255 грн - ІФ)", - повідомляють правоохоронці.

Як повідомив заступник начальника обласного управління Нацполіції Ігор Волокітенко, в регіоні постійно проводяться профілактичні рейди з метою недопущення порушення чинних законодавчих обмежень з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Злісних порушників карантину притягують до адміністративної і кримінальної відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА