07:58 22.04.2021

Україна, Польща і Литва зробили спільну заяву щодо агресії РФ

1 хв читати
Україна, Польща і Литва зробили спільну заяву щодо агресії РФ

Представники України, Польщі та Литви виголосили спільну заяву про підтримку України і засудження агресивних дій Росії під час зустрічі у Широкиному в Донецькій області, скріпивши її своїми підписами, повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

Зокрема, віце-спікер Сейму Литовської Республіки пан Паулюс Саударґас заявив, що війна в Донбасі - це агресія Росії.

"Браття, ви не самі. Ми на власні очі сьогодні побачили проблему, яка є не лише вашою проблемою, а й проблемою всієї Європи і всього світу. Це не двосторонній конфлікт, це агресія однієї сторони, і ця сторона - Росія", - сказав Саударґас.

Його підтримала віце-маршалок Сейму Республіки Польща Малгожата Гошівська.

"На жаль, я бачила вже не одну війну. Я спостерігала війну не тільки тут, в Україні, але і в Грузії. На мою думку, їх об'єднує дві речі: страшна гнітюча тиша, яка панує зараз там, де колись вирувало життя, і винуватець цього - Російська Федерація, саме вона принесла біль, руйнування і спустошення на ці землі", - заявила вона.

Також в ОДА повідомили, що перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, віце-маршалок Сейму Республіки Польща Малгожата Гошівська, віце-спікер Сейму Литовської Республіки Паулюс Саударґас відвідали Маріупольський порт, КПВВ "Гнутове" і селище Широкине.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА