18:16 20.11.2020

У "Євросолідарності" заявляють про провокації, які готують проти Порошенка

2 хв читати
У "Євросолідарності" заявляють про провокації, які готують проти Порошенка

Провокації, спрямовані проти п'ятого президента України (2014-2019 рр.) Петра Порошенка та очолюваної ним партії "Європейська солідарність" організовують на замовлення Офісу президента, стверджує народний депутат фракції "Євросолідарність" Володимир Ар'єв.

Як повідомляється на сайті політсили в п'ятницю, вранці відбувся пікет офісу партії, частина учасників якого не змогли пояснити суті своїх вимог, відмовлялися від спілкування і ховали обличчя. За інформацією Ар'єва, планується також провокація біля будинку Порошенка.

"Зараз люди збираються їхати за гроші Офісу президента і влаштовувати акцію, за нашою інформацією, під будинком п’ятого президента Петра Порошенка. Все це напряму пов’язано з тою акцією, яка сьогодні була під будівлею, де розташований офіс "Європейської солідарності", - сказав Ар'єв.

Нардеп з журналістами приїхав на місце збору пікетувальників, які відмовилися пояснювати мету зборів і, побачивши представників ЗМІ, розбіглися, зазначається в повідомленні.

"Часи тітушок, коли Янукович надсилав на опозицію натренованих і проплачених людей, повернулися. Ви бачите групу людей, які зараз збираються за замовленням Офісу президента України, особисто Зеленського… Він зараз намагається всі свої провали переключити на свого попередника Порошенка", - сказав парламентарій.

Він висловив переконання, що Офіс президента "збирає проплачених людей для того, щоб зганьбити річницю Революції гідності", відвернути увагу від провалів влади та колаборації з проросійською "п'ятою колоною". Ар'єв також вважає, що подія є проявом слабкості влади і її боязню брати на себе відповідальність за результати своєї діяльності.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА