11:51 27.11.2020

За Зеленського на позачергових виборах готові проголосувати майже 40% українців, які визначилися з вибором, за Порошенка та Бойка понад 15% - R&B Group

1 хв читати
За Зеленського на позачергових виборах готові проголосувати майже 40% українців, які визначилися з вибором, за Порошенка та Бойка понад 15% - R&B Group

За нинішнього президента України Володимира Зеленського готові проголосувати 26,4% усіх українських виборців у разі проведення позачергових президентських виборів найближчої неділі, або 39,8% тих, хто має намір брати участь у голосуванні та визначився з вибором кандидата.

Про це свідчать результати загальнонаціонального дослідження компанії R&B Group "Електоральні настрої українців: президентський і партійний рейтинги", проведеного 16-25 листопада.

За п'ятого президента України (2014-2019 рр.), лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка готові проголосувати 10,4% усіх виборців або 15,7% тих, хто має намір брати участь у голосуванні та визначився з вибором, а за лідера партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка - 10,2% і 15,4% відповідно.

За лідерку Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко готові проголосувати 6,7% респондентів або 10,1% тих, хто має намір брати участь у голосуванні та визначився з вибором, за лідера партії "Сила і честь" Ігоря Смешка - 3,2% і 4,8% відповідно.

Опитування 1800 респондентів старше 18 років відбувалося в Києві та 24 областях України (крім непідконтрольних територій) методом особистого інтерв'ю за вибіркою, репрезентативною за місцем проживання, статтю і віком. Похибка вибірки не перевищує 2,4%.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

Генсек ООН закликав до стриманості та деескалації на Близькому Сході після удару по Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА