08:09 22.01.2021

В Україні перевірять законність роботи всіх будинків для людей похилого віку, а також умови проживання в них

1 хв читати
В Україні перевірять законність роботи всіх будинків для людей похилого віку, а також умови проживання в них

Міністр соціальної політики Марина Лазебна повідомила, що у всіх областях України перевірять законність функціонування всіх будинків для людей похилого віку, а також умови проживання в них, повідомила прес-служба міністерства соціальної політики.

"За словами Марини Лазебної, проведуть роботу з виявлення закладів, яких немає в реєстрі постачальників соціальних послуг, перевірять умови проживання та перебування літніх людей в установах", - йдеться в повідомленні.

"Ми підключаємося до цієї роботи і будемо працювати з усіма регіонами", - сказала Лазебна.

Як зазначається, діяльність таких закладів повинна відповідати закону "Про соціальні послуги". Зокрема, суб'єкт господарювання є таким, що надає соціальні послуги у разі включення його до реєстру постачальників і одержувачів соціальних послуг. Ті, хто надають соціальні послуги, повинні відповідати критеріям діяльності постачальників соціальних послуг (постанова Кабінету міністрів України від 03 березня 2020 р. № 185), зокрема, відповідати протипожежним вимогам.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков ініціював перевірку інтернатів для людей похилого віку, які рекламуються в Інтернеті і на телебаченні, збір всієї інформації, зокрема і про виробників такої реклами.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА