22:24 22.01.2021

Лазебна розраховує на прийняття законопроекту про накопичувальну пенсійну систему в 2021 році і на запуск системи з 2023 року

1 хв читати
Лазебна розраховує на прийняття законопроекту про накопичувальну пенсійну систему в 2021 році і на запуск системи з 2023 року

Міністр соціальної політики Марина Лазебна розраховує на прийняття законопроекту про накопичувальну пенсійну систему в 2021 році і на запуск системи з 1 січня 2023 року.

"Ми працюємо над тим, щоб у цьому році був прийнятий консолідований і компромісний закон про введення в Україні накопичувальної пенсійної системи", - сказала Лазебна в ефірі програми "Свободи слова Савіка Шустера" в п'ятницю ввечері.

Міністр зазначила, що даний документ важливо прийняти в 2021 році, щоб потім підготувати всі необхідні підзаконні акти і визначити коли стартуватимуть внески.

"Тому, 2021 рік я сподіваюся буде роком прийняття закону, 2022 рік - буде роком прийняття всіх необхідних підзаконних актів і підготовки всієї інфраструктури та 1 січня 2023 року - стане роком, коли працюють люди, ті категорії, які визначить закон, будуть відкладати на свої накопичувальні рахунки", - зазначила вона.

Лазебна додала, що передбачається, що обов'язковою накопичувальна система буде для людей до 50 років, а для інших вона буде добровільною.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА